64 lag kvar i Svenska Cupen

Dags för omgång sex där nu 64 lag skall bli 32 och vi närmar oss finalspelet i Uppsala med stormsteg! Det innebär att det är 32 matcher som ska spelas under spelperioden 25 aug – 18 sept.

En suverän insats av alla er som tagit er så här långt i Svenska Cupen 2022, och som vanligt en eloge till alla kaptener som tar åt sig informationen vi skickar ut och rapporterar matcher som att ni aldrig gjort annat, tack!

Att vi är nere i 64 lag gör att avstånden växer mellan de lag som är kvar och det är fler lag som får litet längre att resa för att lag ska kunna lottas mot ett annat lag, speciellt då det kan vara så att lagen stött på varandra tidigare och därför inte kan lottas mot varandra.

I tävlingsbestämmelserna samt i den tidigare e-post som skickats ut till er kaptener finner ni allt som har med tävlingen att göra. Länk till tävlingsbestämmelserna finner ni här: Tävlingsbestämmelser SC 2022

Lottningen för omgång sex finner ni på denna sida.

Spelperioden för Rond 6 är 25 aug - 18 sept och rapporteringen skall ske senast 18 sept.

Inbjudan skall av bortalaget vara gjord senast 24.00 lördagen den 27 aug.

Om ni har planer på att ta in fler spelare i ert lag kan det vara värt att tänka på att detta är sista omgången ni kan göra det. Fr o m det att spelperioden för Round of 32 börjar får lag inte lägga till spelare i laguppställningen som inte funnits upptagna där sedan tidigare. Det betyder att ni har från och med nu till och med 21 sep på er att komplettera ert lag.

Som vanligt är ni hjärtligt välkomna att rikta era frågor eller funderingar kring Svenska Cupen till Björn Holm via e-post: bho@svenskbridge.se

Med vänlig hälsning & ett stort lycka till!
Björn Holm