Juniorlandslagsläger 22-24 maj

Lägret hålls i Nya Bridgeskolans lokaler på BK S:t Erik i Stockholm.
Beräknad starttid fredag 22 maj kl: 17.00 och avslut söndag 24 maj kl: 16.00.

Sammanfattning av lägret

Kallade spelare som är uttagna till JEM 2015

U16: Erik Hansson, Sanna Clementsson, Castor Mann, Linus Folkesson, Alexander Sandin

U21 och U26: Här har spelarna spelat klart bättre än vad vi någonsin kunde tro när planeringen gjordes. Fem spelare kommer att spela NM vilket begränsar möjligheten att få varierat motstånd under hela helgen. Alla är välkomna men inget krav på deltagande. Om någon tycker att det är slappt så kan meddelas att många kommer att spela JSM-lag och SM-lag innan. Sen tror vi att några dyker upp ändå.

Spelar med ambition att ta plats till sommaren

U16: Vi kompletterar gärna truppen med en spelare till sommarens mästerskap. Hur mycket spel det blir i JEM återstår att se.

Krav: Kan grunderna i bridge och vill lära mer!

U21: Vi kompletterar gärna truppen med en eller två spelare till sommarens mästerskap. Visst finns det risk att man inte kommer att få spela så mycket men den lärdom ett aktivt deltagande i ett mästerskap innebär är ovärderlig många gånger.

U26: Truppen är tyvärr full

Girls: Vi har inte tagit ut något lag till JEM än, mycket beroende på att det just nu endast för oss finns ett känt par som spelar regelbundet. De tjejer som vill satsa på att spela i ett eventuellt JEM-lag vill vi se på detta läger.

Krav U21 och Girls

Vi kommer i dessa klasser endast att delta med par som har ett visst mått av samträning och samspelthet. Förutom att nå detta krav som par måste både i paret uppnå ett visst mått av spelskicklighet. Om endast en person tas ut i U21 så kommer tyngdpunkten att ligga på de senare snarare än det förra.

Vi som antar utmaningen

Spelare som själva anmält sig att anta utmaningen.

U16

Willem Berner

U21

Teo Bodin - Johannes Matsson
Carl Blekemo
Allan Nouri

Girls

Irma Petersen - Moa Petersen

Sista dag för anmälan är fredag 15 maj.
Anmälan: Skickas till >>e-post