Nya Bridgeskolans seminarium

Bridgefestivalen fortsätter sin satsning på kortare seminarier som är riktade till i första hand mindre rutinerade, men alla som vill kan vara med. Seminarierna ligger i anslutning till fyra av veckans handikapptävlingar och äger rum på Scandic Grand Hotel, mitt emot Conventum Arena i Örebro.

PDF-fil med information om seminarierna Seminarium 2022

Söndag 31 juli 18.30

Catarina Midskog – Utspel, starta med ett serveess
Ett bra utspel kan jämföras med en bra drive eller en vass serve i tennis. Det är därför viktigt att du lägger en tanke på ditt utspel så er sida tar kommandot på brickan.

Måndag 1 augusti 18.30

Erik Fryklund – Försvarsspel och markeringar - spela bättre försvar
Hur samarbetar vi i försvaret? För att lyckas spela försvar på ett så bra sätt som möjligt är markeringar en nödvändig hjälp. Det är viktigt att ni som par är överens om vilka markeringar ni använder och i vilka lägen.

Tisdag 2 augusti 18.30

Catarina Midskog – Dubblingar - UD eller straff?
Vad betyder min partners dubbling? Under denna timme kommer vi ta upp några typiska upplysningsdubblingar och några lägen när dubblingen är en straffdubbling.

Onsdag 3 augusti 18.30

Catharina Ahlesved – Vem har vad? - hitta ledtrådarna
Kan man med hjälp av budgivning och försvarsspel räkna ut hur det sitter på den akutella given? Under detta pass kommer vi ta upp ett antal exempel för att visa på att man kan ut hur korten sitter hos motspelarna


Samarbetspartners