Support - semifinaler

Semifinaler kommer enligt beslut från TK att spelas online på plattformen RealBridge 24-25 april.
Matcherna kommer att vara öppna för åskådare med 30 minuters fördröjning. Åskådarlänk

Dokument och regler | Tabeller | Systemdeklarationer | Support

Behöver du teknisk support? Ring 010-424 05 10! Numret är bemannat från klockan 9 lördag och 8:30 på söndag, och under hela spelet i övrigt.

Snabbguide - spelare SM-semifinal

Kaptensmöte - inspelning (lösenord: SvFEM6Y8) - powerpoint från kaptensmöte

Videoinstruktion - spela lagmatch på Realbridge

RealBridge’s egen spelarmanual på svenska - Observera att denna inte beskriver självalerteringar och skärmar som används under SM-semifinal-helgen, utan är en generell manual för hur plattformen fungerar i andra tävlingssammanhang.

Om du har en windows- eller mac-dator kan vi assistera via Teamviewer

Behöver du hjälp med att ladda ner Teamviewer? Klicka här! Smile

Tips för PC/macbook - i de allra flesta fall fungerar RealBridge som bäst i webbläsaren Chrome. Chrome är gratis och enkel att installera - klicka här för att komma till installation.

Om du använder iPad fungerar Safari bäst. På android-platta gäller också Chrome.

Ljud och kamera

Första gången du loggar in på RealBridge kommer din webbläsare att fråga dig om du vill tillåta åtkomst till kamera och mikrofon. Svara Tillåt på denna fråga! Kontrollera också att ditt ljud hörs, det ser du om volymmätaren på inloggningssidan rör på sig.

Om du redan råkat neka tillgång till kamera och mikrofon kommer du att se i adressfältet att ikonen är överkryssad. Klicka på den, och välj Låt webbplatsen använda kamera/mikrofon.

Obs - Ibland i Chrome kan du behöva gå in och kontrollera under chrome://settings/content/camera att inte webbplatsen fastnat under blockeringar. Du kan antingen klistra in den kursiva texten ovan direkt i adressfältet i Chrome, eller navigera det via menyn, Inställningar, Webbplatsinställningar, Behörigheter, Kamera.

Om din dator inte ens hittar kameran i andra applikationer (appen Kamera säger ”no cameras attached”) så kontrollera att det inte finns någon hårdvaruspärr. Ibland kan det vara en tangent på översta raden i tangentbordet, ibland kan det vara ett skjutreglage framför listen, eller en knapp på sidan av själva datorn. Olika varianter för olika tillverkare och modeller!

Spelarlänkar

Testlobby - här kan du testa ljud och bild tillsammans med en lagkamrat!
Spelarlänk till Match 1 och 2
Spelarlänk till Match 3 (lördag + söndag)
Spelarlänk .Match 4-5 Samma länk används till båda matcherna. Lobbyn öppnar någon minut efter att match 3 är färdigspelad.