Juniorlandslags- truppen söker DIG!

En bra idé kan vara att söka till vår juniorlandslagstrupp med chans till landslagsspel!

Du som är född 1997 eller senare är välkommen att höra av dig. Vi ser helst en anmälan i par, men du kan givetvis också höra av dig som enskild spelare så ska vi försöka lösa partnerfrågan.

Viktigast är att du vill satsa på bridgen, träna, vara med på läger och förstås spela såväl mot jämnåriga som andra. Ett nyckelord är ”kul”, men med lite allvar.

Du förutsätts kunna spela tävlingsbridge även om du är yngre, men vi ser också truppen som en utvecklingsplattform, så det är viktigare att du är intresserad än att du är en ”stjärnspelare”!

För att spela i juniorlandslaget är det en förutsättning att man först varit med i juniorlandslagstruppen, men att vara med i truppen är ingen garanti att bli uttagen i landslaget. Vad som är garanterat är att du kommer ha kul, spela mycket bridge och kunna förbättra dig avsevärt med hjälp av duktiga coacher.

Är du inte junior, men känner någon som kan vara intresserad: se till att han eller hon får information om detta!

Intresseanmälan sänds till martin.lofgren@yahoo.se så snart som möjligt, och helst före 30 september. Du kan förstås också ställa frågor till samma adress!

Den här möjligheten får givetvis ingen junior missa!

För UK
Martin Löfgren