JSM Par - Inställd

Då det endast kommit in sju anmälningar till JSM Par ställs tävlingen in.
För par som vill spela en juniortävling rekommenderar vi Swedish Open junior Pairs som spelas på RealBridge 30 juli kl: 11.00. Det är inget SM utan en tävling som är öppen även för utländska juniorer. Ingen startavgift och prispengar till topp tre! Läs mer här…

JSM Par 2021

BK S:t Erik, på Kungsholmen i Stockholm, hälsar dig som är junior välkommen att deltaga i 2021 års upplaga av JSM Par. Tävlingen är en direktfinal och ska avgöras där och då.

Fakta

Var: BK S:t Erik, Kronobergsgatan 12, Stockholm.

När:17-18 juli 2021. Det hela beräknas börja 09.30 på lördagen och avslutas vid 15.00 på söndagen.

Hur: Partävling, där alla möter alla. Brickantal beroende på antal deltagande par. Vid färre än tolv par ställs tävlingen in. Mer detaljerad information publiceras på plats och fastställs då antalet deltagande par är bestämt.

Vem: Alla juniorer (under 26 år) som vill vara med och göra upp om SM-titlarna i juniorklassen för par.

Kostnad: 500kr/spelare. Då ingår boende och alla måltider (kom ihåg att säga till vid eventuella allergier). Läsk, godis och lite sånt smått och gott finns att köpa i spellokalen.

Boende: Vi har ordnat så att alla spelare får någonstans att övernatta om man önskar boende. Medtag sänglinne eller sovsäck!
För medföljande föräldrar (observera att Jannes fond finns för bidrag för yngre juniorer och medföljande, Länk där rekommenderas City Hostel, Three Town Hostel eller privat boende/valfritt hotell.

Anmälan och mer information:
Anmälan görs via denna sida senast den 5 juli. Där samt på sidan om JSM Par kommer även mer information, program etc att länkas in så snart vi har den.

Resor: Deltagare får 6kr/mil, dock högst 18.50 per bil och max havda resekostnader.

Frågor: Frågor och anmälan om allergier samt boende:
Görs till Eva Abragi, e@abragi.se eller 076-888 12 09.

OBSERVERA!
Anmälan på denna sida ska vara gjord senast den 5 juli 2021.