Ebenius Crew 2021 års lagmästare

Efter en lång helg med 216 spelade brickor kunde Ebenius Crew gå i mål som segrare av SM Lag 2021.
Stort grattis till Fredrik Nyström, Leif Bremark, Frederic Wrang, António Palma, Dennis Bilde och Emil Jepsen.
Grattis även till övriga medaljörer. På silverplats hittar vi idaG med Mikael Grönkvist, Ida Grönkvist, Jonas Petersson, Jan Selberg, Per-Ola Cullin och Marion Michielsen och på bronsplats starkt spurtande Dyra Englund med Carl Ragnarsson, Martin Löfgren, Johnny Blid, Erik Fryklund, Mikael Arnberg och Göran Hammarström.

Guldpoängen har delats ut och medaljutdelning kommer att ske så snart det ges ett bra tillfälle för de flesta i lagen att ses live, förmodligen vid allsvenskans första omgång i höst.

Minisajt | Tabell | YouTube - intervjuer | Forumtråd | Dag för dag

RealBridge är nytt och det finns mycket att upptäcka. För oss som tittade var det trevligt att kunna se valfritt bord, följa alla resultat ticka in samt till några matcher även kunna lyssna på kommentatorer i bild med snabba, vassa och ibland lärorika analyser.

Tittartävlingen

I tittartävlingen hade vi ett antal som tippade in rätt guld- och silvermedaljörer. Närmast på utslagsfrågan var Peder Öberg - BK Björken med 123, 45. På andra plats kom Göran Eriksson - Bollnäs BK med 124 vp och därefter blev det lottning mellan BG Olofsson och Torbjörn Jönsson som båda hade 119 vp. Gunnel och Johan på kansliet lottade och lotten föll på BG. Lottning
Värt omnämnande är, Henrik Fryklund som hade varit närmast i vp om tipset varit inlämnat i tid samt Lennart Bylund som hade hela pallen med, men i fel ordning.
Presentbreven skickas till vinnarna med snigelpost.

Medaljörer SM Lag 2021

Plac Lag Spelare
Guld Ebenius Crew Fredrik Nyström, Leif Bremark, Frederic Wrang, António Palma, Dennis Bilde, Emil Jepsen
Silver idaG Mikael Grönkvist, Ida Grönkvist, Jonas Petersson, Jan Selberg, Per-Ola Cullin, Marion Michielsen
Brons Dyra Englund Carl Ragnarsson, Martin Löfgren, Johnny Blid, Erik Fryklund, Mikael Arnberg, Göran Hammarström

Svenska finska mästare


Parallellt med SM Lag i Sverige spelades motsvarande tävling i Finland. Även där kunde vi se svenskt i guldlaget genom juniorerna Castor Mann och Erik Hansson. Förutom att stå högst upp i tabellen för lagtävlingen vann Erik och Castor IAF:en, Grattis! För de som förstår finska Finska Bridgeförbundet.