Systemdeklarationer för SM Lag semi på RealBridge

För spelare som vet med sig att de ska spela SM Lag, semifinal och har några minuter över.
Passa på att förbereda era systemdeklarationer Smile

När?

Aktuella systemdeklarationer (på svenska) för samtliga par i laget ska senast 18 april e-postas till carina@svenskbridge.se eller sle@svenskbridge.se.
Vänta dock gärna tills ni vet vilken grupp ni ska spela i innan ni skickar in den till oss. I e-posten meddelar ni parens namn, lagets namn samt grupptillhörighet.
Exempel: Nilsson-Persson, Superlaget, grupp B.

Vilken mall?

För er som redan har skickat in system på svenska till tidigare onlinetävlingar går det bra att skicka en e-post och hänvisa till vilken tävling samt i vilket lag så hämtar vi er systemdeklaration därifrån.

För semifinalen går det bra att scanna in en befintlig systemdeklaration eller använda sig av någon av SBF:s mallar nedan.
Om man tar sig vidare till final är det WBF-mallen i svensk version som gäller. Det bästa är därmed att lägga några minuter extra på den, då slipper ni dubbelt arbete och har den dessutom klar och behöver bara skriva in ev ändringar i kommande tävlingar!

OBS! Att ifylld mall alltid måste sparas lokalt innan den e-postas vidare. Om man inte sparat och hämtat in den sparade filen i e-posten kommer mallen som skickas att vara “tom”.

Par med A-system samt par med fyrprickade öppningsbud har särskilda upplysningsskyldigheter och ska, förutom att påpeka detta vid inskick till SBF, även skicka ut system till sina motståndare minst en vecka innan spel. Se det Generella regelverket sid 45.

Var hittar man lagens systemdeklarationer?

Systemdeklarationerna kommer att laddas upp gruppvis under fliken SEMI samt ovanför respektive tabell på minisajten för SM Lag och blir tillgängliga för era motståndare att ta del av.

Mallar

Uppdaterad Mallar för systemdeklaration
2019-05-10 Systemdeklaration SBF blå, skrivbar pdf
2014-07-01 Systemdeklaration SV, vit
2021-04-06 Svensk WBF - PDF
2019-02-01 Svensk WBF - Word
2019-02-01 Svensk WBF - excel