Juniorlandslag

Juniorlandslagstruppen söker dig!

När nu nytt verksamhetsår snart inleds vill vi så snart som möjligt mobilisera alla juniorspelare som är intresserade av att utveckla sig, eventuellt med landslagsintresse.

Då vårt första uppdrag är under 2024 är det åldersgräns för detta år som gäller: född 1999 eller senare.

När vi nu söker intresserade juniorer är följande kriterier viktiga:

  • Intresse av att utveckla sin bridge inom juniorlandslagstruppen

  • Vilja att delta i truppens aktiviteter, inklusive träningsspel och problemlösning

Även om vi siktar på goda resultat ska det betonas att intresse och vilja att ingå i truppen och träna/delta i truppens aktiviteter är överordnat resultatkrav!

Vårt mål är att delta i så många juniorklasser som möjligt, dock är U31 (som inte är en egentlig juniorklass) inte med i truppen. Ledningen förbehåller sig rätten att delta, och dela in truppen i, samt prioritera de klasser där det finns tillräckligt med intresserade spelare.

Bäst är att anmäla intresse i par, men saknar du partner ska du givetvis ändå vara med och vi ska göra vårt bästa för att du ska kunna ingå i ett par.

Förutom träning och träningsmatcher är närmaste mål JEM som spelas sommaren 2024 (spelplats och tid är ännu inte kända, men brukar vara i juli månad). Vi har som ambition att ordna ett truppläger under våren 2024.

Förutom att läggas ut på förbundets hemsida kommer detta även att sändas ut till alla som tidigare deltagit i truppen. Hjälp oss genom att sprida till så många juniorer som möjligt!

Då den nuvarande truppledningen lämnar oss måste ny(a) ledare komma in, men vi vill inte förlora tid i att mobilisera intresserade juniorer. Därför önskar vi intresseanmälan senast 15 september. Under september kommer vi att kommunicera vilka deltagarna i truppen blir.

OBS att även tidigare deltagare i truppen måste anmäla sitt intresse för att vara med!

Har du frågor - e-posta martin.lofgren@yahoo.se

Mycket välkommen med din intresseanmälan!

För UK
Martin Löfgren