Intresseanmälan till juniorlandslagstruppen

Är du junior och intresserad av att tillhöra landslagstruppen under nästkommande säsong där fokus ligger på VM 2023? I sådant fall har du hittat helt rätt.

Under säsongen 2022-2023 ligger fokus på Junior-VM som kommer att spelas under nästa sommar på en än så länge okänd ort. Dit har Sverige kvalificerat sig i klasserna U26 (på VM för spelare födda 1998 eller senare) och U21 (spelare födda 2003 eller senare) via resultatet i EM tidigare i år. Även du som är intresserad av spel i klassen U16 (och därmed är född 2008 eller senare) är välkommen att anmäla intresse men då med fokus på Junior-NM eller en mer långsiktig satsning.

Vi ser gärna att du anmäler dig tillsammans med den partner som du vill satsa med under säsongen men godkänner också anmälningar från enskilda spelare. Att vara medlem i truppen innebär möjligheter att bli uttagen till JVM men också till andra tävlingar och mästerskap som spelas under säsongen. Det innebär också vissa skyldigheter i form av regelbunden träning och att medverka i de aktiviteter som truppen arrangerar. Observera att en intresseanmälan inte automatiskt innebär att du kommer att ingå i truppen.

Under säsongen siktar vi på att erbjuda regelbunden träning via nätet och att anordna ett läger för hela truppen i slutet på november.

Om du är intresserad skickar du en intresseanmälan till juniorlandslagsledningen på samtliga tre nedanstående mailadresser senast 18/9 med:

  • ditt namn
  • eventuell partner under säsongen
  • vilken (eller vilka) klasser som du är intresserad av att spela

Juniorlandslagsledningen
Karl Asplund, karl.asplund@vbenergi.se
Johnny Östberg, johnny.ostberg@hotmail.com
Mikael Grönkvist, micke.gronkvist@gmail.com