Du junior, var med!

Missa inte att anmäla dig till truppen!

Vi står nu inför en ny säsong med aktiviteter också inom juniorlandslagstruppen, alltså det gäng där juniorer som är intresserade att vara med i en gemenskap av ungdomar och utveckla sin bridge, och i slutänden är den grupp från vilken våra juniorlandslag tas ut.

Våra mål 2025 är att vara med i JNM, som ska spelas någonstans i Danmark på vårkanten, och JVM, dit vi kvalificerade oss via JEM i somras i klasserna U26 och U21, senare i sommar (tidpunkt och plats ännu okända).

Men truppen har också långsiktigare mål, nämligen att hjälpa alla intresserade juniorer att kunna träffas och bli ännu vassare i vår fina tankesport!

Vi anpassar verksamheten till ålder, så att yngre spelare inte har prestationskrav förutom att ha ett intresse för bridgen, medan vi ökar utmaningarna för de äldre så att vi på bästa sätt kan förbereda oss för kommande mästerskap. Det kommer för de äldre att ställas vissa krav på träning (bud/spel) som vi återkommer till.

Det finns säkert flera juniorer, inte minst yngre, som ännu inte är med, och det vore kul om vi fick med så många som möjligt – känner du (till) någon så ber jag dig att tipsa oss så vi kan ta kontakt!

Anmäl dig till truppen (gäller såväl tidigare truppmedlemmar som nya) så snart som möjligt och senast 31 augusti till martin.lofgren@yahoo.se . Ange där ditt födelsenummer, e-postadress, telefonnummer och om du anmäler dig som par eller som individuell spelare.

Efter detta datum tar vi kontakt med alla och beskriver våra planer och förväntningar, och stämmer av med vad du/ni tycker. Juniordelen av Uttagningskommittén kommer att vara med under Rikslägret i Sandviken, så vi hoppas att alla som vill vara med i juniorlandslagstruppen även är där.

Välkommen!

För Uttagningskommittén

Erik Fryklund
Juniorkapten

Martin Löfgren
Ordförande