Veteranlaget till VM i Lyon uttaget

Bengt-Erik Efraimsson och Mats Axdorph dominerade fullständigt OBS-tävlingen för seniorer och juniorer. Direkt efter tävlingen meddelade jag dem att de ska spela i VM för seniorer i Lyon.
Christer Bjäring -Johnny Östberg distanserade också det övriga fältet och fick även de omedelbart besked om en landslagsplats i VM.

Tredje par var betydligt mindre självklart. PG Eliasson – Lars Ramquist var tredje bästa seniorpar men jag bestämde mig till slut för att nominera Anders Morath – Sven-Åke Bjerregård som det tredje paret till VM.
Undertecknad blir kapten i VM och Carina Wademark blir coach.

Resultatgivningen från tävlingen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Jag önskade att impen i de olika mötena skulle räknas om till en skala 20-0 per match för att hindra våldsamma storsegrar i enskilda matcher från att få för stort utslag. Trots att många av landets bästa tävlingsledare var inblandade blev resultatet en rejäl flopp. Programmet presenterade ett VP-resultat som var obegripligt då det större delen av tävlingen fanns en återkommande bugg som delade ut en massa gratispoäng till olika par. Den slutliga resultatlistan i imp-across-the-field stämmer i alla fall, även om det har varit problem med publiceringen av den. Vi väntar tyvärr fortfarande på att expertisen ska fixa detta.

Nu blickar vi framåt, mot VM i Lyon 12-26 augusti!

/Kapten Tommy Gullberg