Rapport 11 - Salsomaggiore

Det finns inget annat att säga än att vi blev rejält utspelade av Polen. Polackerna spelade med säkerhet, lugn och gott omdöme. Vi kan inte skylla på någon speciell otur.

Att marginalen blev så stor som den blev berodde, som de som tittade på matchen kunde konstatera, på några konstigheter som vi verkligen inte är vana att se våra U26:or prestera. Det känns i skrivande stund rätt onödigt att gå in på några detaljer.

Besvikelsen är förstås stor i truppen.

Nu väntar bronsmatch i morgon mot ett Nederländerna som förmodligen är ännu mer besvikna än vi: efter en kanonspurt på slutet var de fyra IMP från China, och deras carry-over var just: 4…

Det hedrar vårt lag att man inte surade eller klagade, utan i stället – efter att ha gått och gratulerat Polen - uttryckte hur tända man var inför morgondagens bronsmatch.

U21:orna alias ”Sweden Fuldansare” var en ynka matchpoäng från att gå till A-final i BAM-turneringen. Erik var helt säker på att de hade lyckats, eftersom man på sista brickan tagit in 800. Lagkamraterna hade dock 930 i havet, så det blir B-final i morgon.

Tack därhemma för att ni håller tummarna för oss – fortsätt i morgon så att vi kan ta med oss medaljer hem!