Juniorernas Truppfond

Tack ni som bidragit till Truppfonden under säsongen. Vi har fått in över 67,000 kr av vilket ungefär 2/3 har spenderats. Om du önskar uppgift om ”till vadå” vänligen ta kontakt – info kommer också på hemsidan och i den info jag sänder till individuella bidragsgivare.

Dock har bidragen varit lite överraskande: 3-4 givare av 30 (av detta är några klubbar, vilket gör det reella antalet givare högre) har bidragit med över hälften.

Samtidigt som jag vill uttrycka min enorma tacksamhet till de stora sponsorerna vill jag här och nu framålla vikten av din tjuga här, din femtilapp där och ibland även den vackra hundralappen.

• Bössor kommer att stå uppställda under festivalen!
• Kortlekar säljs (hos Peter Ventura, men ta gärna kontakt med en truppjunior för hjälp om du önskar) där 20 kr går till Truppfonden.

Du är också välkommen att sända till bankgiro 5666-0434. Till dem som sänder minst 100 kr till bankgirot och anger namn, och som har sin email på medlemssidorna, sänder jag regelbundna uppdateringar om vad som händer i Truppen. Denna info går också till de klubbar som sänt.

Tack på förhand för ditt bidrag!

Martin
(martin.lofgren@yahoo.se)