Rikslägret lär känna …

  • Andrea Nilsson deltagarei årets Riksläger

Här lär vi att känna en av deltagarna i årets Riksläger lite närmre.

Andrea Nilsson är elva år gammal och har spelat bridge i 1,5 år. Hon började spela bridge tillsammans med sin kusin och sin storebror då hennes mormor och morfar tyckte att det kunde vara en bra idé. Kusinen slutade direkt och storebrodern har gett upp två gånger men Andrea har inga planer på att sluta.

”Jag vet egentligen inte varför jag tycker det är roligt men att det är roligt vet jag”, säger hon när vi pratar.

Efter ett tag träffade hon MayaLo som också bor i Varberg och de två tjejerna klickade direkt. Båda åkte till rikslägret och Andrea tycker att det bästa med lägret hittills är att de får spela så mycket. För er som missat det så spelar de från 09.00 på morgonen till 23.00 på kvällen…

Förutom bridge så spelar Andrea även fotboll och tycker att gymnastik är oerhört intressant. Till middag äter hon helst pizza, thaimat eller tacos. Men det är lite roligt med tacosen för tidigare tyckte hon inte om tacos men efter att ha upptäckt tacochipsen så blev det en ny favoriträtt.

Helst skulle Andrea bli fotbollsproffs men om hon inte blir känd eller så vill hon bli advokat. Steget från lågstadiet till mellanstadiet tyckte hon inte kändes jobbigt, främst eftersom de fick en så bra lärare.