JEM Tromsö – Uttagning U21

  • Guldlaget från VM 2014

Uttagna par:

Ola Rimstedt – Johan Säfsten
Ida Grönkvist – Mikael Rimstedt

Samtliga spelare som ingick i vårt vinnande JVM-lag i U21-klassen från förra året och har fortsatt åldern inne. Sedan förra sommaren har spelarna även hunnit med att vinna White House som det förmodligen yngsta laget genom alla tider. Ola och Johan har även blivit uttagna i öppna landslaget till NM på Färöarna. Mikael har blivit Sveriges yngsta stormästare genom alla tider. Grattis till alla era framgångar!

Coach: Tom Gärds, samma coach som förra året och det gav verkligen mersmak. Tom bidrar med ett härligt engagemang och har enorm vinnarinställning och det kan man aldrig få för mycket av.
PO då undrar säkert någon och han kommer att finnas på plats men är engagerad i arrangörsstaben. Självklart kommer PO att hjälpa till i truppen om så behövs.

Mål: GULD! Klart att det är guld vi går för och extra kul är det att se att spelarna trots sina enorma framgångar fortsätter att träna hårt på olika sätt. Tack vare hade kanske varit ett bättre ordval för träning ger framtida segrar.

Komplettering med en eller flera spelare till?

Ja, det hoppas vi verkligen då vi ser ett antal intressanta kandidater. Förra året kändes det som kanske, nu är det dags att lufta minst en till. Om det blir spel eller ”se och lära” är en annan sak. 2013 i Polen var Adam Stokka världens bäste femteman och spelade en match, har gått bra sedan dess!

Om du eller ni känner att ni vill ta den sista platsen är det deltagande på lägret 22-24 maj med spel i Guld-IAF som gäller. Uttagning kommer att ske mycket snart efter lägret.

Kapten - Per Leandersson