Truppfonden – status och ny vädjan

En sammanfattning över vad som hänt med pengarna ni vänligen skänkt till truppfonden samt en vädjan om nya bidrag. Ett spännande år ligger framför oss, var med och bidra till nya juniorframgångar!

Till dags dato har 71.387 kr inkommit, fantastiskt, plus nyligen två privata sponsringar från
BridgeBertheau som kommer att användas för en specialaktivitet för de yngsta
samt en privat sponsor som hjälper oss med resan för U13-laget till skolmästerskapet som ordnas parallellt med JVM i Lyon i augusti

U13? Jo, i samband med öppna VM arrangerar det franska bridgeförbundet en ”schools”-klass för de allra yngsta, och inviterar par i denna åldersgrupp till en tvådagarstävling. Normalt sett blandar sig truppen inte i de ”öppna” mästerskapen, men här gjorde vi ett undantag. Markus Bertheau-Andreas Abragi från Stockholm samt Andrea Nilsson – MayaLo Björk Heed från Varberg representerar.
Stort tack till er alla som varit med och givit. Men nu behöver jag dessvärre plåga er igen…

2017

För året 2016-17 har den redan magra budgeten krympt.
Från 70 000 (+20 000 från junior-fonden) har kostymen krympt till 50 000 (+20 000 från juniorfonden). Samtidigt har truppens storlek ökat.

Trots att jag har c:a 30 000 kvar av de 71 tusen i bidrag kommer jag att behöva ett antal tusenlappar till för att bekosta White House, Läger 2 i Varberg och uppsamlingslägret inför EM; detta i tillägg till vårt tidigare läger och OBS-tävlingen som U21 och U26 deltog i.

Hoppas att nästa Riksstämma beslutar om en bättre budget för truppen, bara en femma per medlem (totalt!!) skulle ge det jag behöver för att hålla allt igång utan att behöva ”tigga”. Men, som det nu är…

Ber jag om din vänliga gåva än en gång!

• För individella bidrag: var snäll och sätt in på konto BG 5666-0434.
• Klubbar: Organisera en bössa eller insamling

För dem jag kan identifiera (individer eller klubbar) sänder jag en separat uppdatering över truppens verksamhet.

Stort tack!

På vägnar av SBF:s juniortrupp

Martin Löfgren