Juniortruppsläger 1 - Tack!

Helgen 18-20 november avhölls Juniorlandslagstruppens första läger för säsongen. Plats var BK S:t Eriks lokaler i Stockholm

(Speciell rapport har utlovats av minst en av deltagarna)

När nu säsongen i och med detta läger sparkats igång ”på riktigt” med avsikt att på bästa sätt förbereda inför uppdragen JNM-lag och JEM-lag, samt White House Juniors, vill jag gärna tacka några som gjort lägret möjligt:

BK S:t Erik och Nya Bridgeskolan för att vi fick ”husera” i lokalerna och dra nytta av diverse tekniska hjälpmedel!

Alla fenomenala ledare som ställde upp utan ersättning för sitt jobb. Jag tror att vi har några av världens bästa ledare i PO Sundelin, Calle Ragnarsson, Daniel Gullberg, Katarina Midskog och Johan Säfsten, och att dessa mangrant ställer upp är fantastiskt!

Eva Abragi, proffs i grupp- och lagdynamik och –utveckling som fixade de två synnerligen uppskattade teambuildingövningarna.

Varbergstruppen med Janne Malmström i spetsen – återigen visade BK Albrekts ett exempel på hur deras klubbs sammanhållning och solidaritet fungerar. Utan BK Albrekts och Janne hade vi inte haft möjlighet att få till ett helt U16-gäng! Vi jobbar nu på att få till nästa läger, i slutet av april, i Varberg igen (vi var ju där i våras).

Sist men inte minst ni som bidragit till Truppfonden! En uppdatering till bidragsgivarna kommer inom kort, och även om detta inte är en formell appell så går det utmärkt att fortsätta ge bidrag, stora som små, till bankgiro 5666-0434.