Klubbnyheter

Coronasmittan sprider sig som aldrig förr och även bridgespelare har drabbats. Vi ställer därför in spelet på onsdagar och välkomnar åter 23/2 då förhoppningsvis smittan har avklingat.

Fjolårets minibridgevecka i Bydalen kunde inte genomföras pga pandemin. I år var det att sväva mellan hopp och förtvivlan om arrangemanget skulle kunna genomföras.

Tävlingen i Bydalen körs som planerat, program enligt bilaga.

Det blev Bollnässeger i årets upplaga av Trettondagsträffen. Pernilla Andreasson och Kjell Carlsson vann övertygande före Leif Trapp och Olle Axne som i sin tur hade stor marginal ner till Gunnar Elmroth och PG Eliasson på 3:e plats.

Klicka för att se all text nedan.

Klicka för att få upp hela texten

Vid mötet med styrelsen för JHBF beslutades att koncentrera DM-tävlingarna till februari 2022 eftersom intresset för närvarande är dåligt.

I helgen avgörs i Uppsala vilket lag som vinner Svenska Cupen. I förra upplagan stod våra representanter som slutliga segrare i form av Lag Narre. Även detta året fanns laget med i slutspelet som avgjordes med 16 lag.

Det blev en jämn och spännande tävling i helgens DM-Mixed. Ingrid Roth - Andreas Hörnfeldt segrade. Marginalen ner till 4:e platsen var bara 4,4 poäng.
1:a Ingrid Roth - Andreas Hörnfeldt 200,2 p

Ingrid Roths vandringspris består av en ny fin tavla som hon skänkt som pris för att tävla om under 3 år. Första inteckningen tog Monica Näs - Kenneth Fredriksson som vann tävlingen efter att haft ledningen under större delen av densamma.

Sidor