Klubbnyheter

1:a Ivan Abrahamsson-Leif Martinsson
2:a Erling Lennartsson-Jonas Ammedalen
3:a Bengt Hilling-Bernt Johansson
3:a Dolf Bergman-Peter Koepke

Då vi tror att läget kommer att förbättras, har klubben bestämt sig för att starta med torsdagsbridgen igen den 10 februari.

Inställda tävlingar tills vidare. Hoppas starta snart igen.

Orust BK arrangerar nybörjarkurs. Vi börjar tisdagen den 11 januari kl. 18:00 i Vuxenskolans lokaler, södra strandvägen 17, Henån. För anmälan och frågor är du välkommen att ringa Dolf 072-7172128 eller Erling 076-8000232.

Äntligen kommer vi att starta upp bridgen igen.
Vi spelar som vanligt i Brattås klubbstuga mellan 18.30 och 22.00.

Förhoppningen var att starta sommarbridge efter midsommar, men vi anser oss inte kunna uppfylla Bridgeförbundets rekommendationer. Istället siktar vi på återstart till hösten.

Målsättningen är att starta sommarbridgen måndagen den 28 juni. Vi avvaktar Folkhälsomyndighetens rekommendationer och meddelar i början av juni hur vi kommer att göra.

Vi hade förhoppningar att komma igång med bridgen på klubbnivå. Kanske att kunna använda visir. Men som det ser ut nu får vi istället sikta på sommarbridge första måndagen efter midsommar. God jul och Gott nytt år.

På grund av pandemin blir det inget mer spel under 2020. Vi återkommer med besked senast den 7 januari 2021.

Då det fortfarande är stora problem med covid-19 kommer vi inte att starta upp bridgespel på klubben i september. Återkommer när vi kan börja spela igen.

Sidor