Klubbmästerskap 2020

,

Välkommen till Orust BK, bridgeklubben på den stora ön i väst

Vi har

Speldag torsdagar varje vecka, under sommaren på måndagar. För info om tider och lokal se tävlingskalender.

Medlemsavgiften är f.n. 350 kr/år är avgift till Svenska Bridgeförbundet (FSB) och
Bohuslän-Dal Bridgeförbund. Avgifterna betalas samlat in till FSB under juni-juli varje år.

Vill man kan man vara medlem i mer än en klubb. Detta kallas stöd(sido)medlemskap och ger samma förmåner och rättigheter

• 50 kr för medlem i klubb ansluten till FSB. Kan vara högre vid enstaka specialtävlingar.

• Vid simultantävlingar debiterar FSB en extra avgift om 10 kr.

• Spelare, som skall delta i en tävling, skall vara på plats senast 10 minuter före start. Detta för tävlingen skall starta och sluta