Om Nynäshamns BK

Nynäshamns BK

Startades officiellt 1934. Efter några år i dvala i början av 70-talet, nystartades klubben 1974.
Nynäshamn är en vacker skärgårds stad, ca 6 mil söder om Stockholm.

Fakta om Nynäshamn Bridgeklubb hittar ni här: Speldag är torsdag kl 18:30, se spelprogram. Vi spelar i egen lokal på Valthornsvägen 5. Vi spelar en blandning av partävlingar och barometrar och vanligtvis behövs ingen föranmälan.

Nynäshamns BK

Medlemsavgiften är f.n. 380 kr/år varav 100 kr går till Nynäshamns BK. Avgifterna betalas samlat in till FSB under juni-juli varje år.

• 40-50 kr för medlem i klubb ansluten till FSB. Kan vara högre vid enstaka specialtävlingar.
  • Tillkommer 40:-för spelare som ej är medlem i klubb ansluten till FSB.

• Spelare, som skall delta i en tävling, skall vara på plats senast 10 minuter före start. Detta för tävlingen skall starta och sluta