Varmt välkommna

Varmt välkomna
Göteborg 210901
Äntligen har återtåget till de gröna borden börjat. Dock sker det tills vidare under mycket kontrollerade former. Klicka för att läsa mer.
GBF:s styrelse har beslutat att ALLA som besöker våra lokaler måste vara fullvaccinerade samt att vederbörande skall kunna visa intyg på detta vid anmodan. I övrigt gäller för närvarande; inga tävlingar får vara större än tolv bord och att klubbarna spelar vid skilda tillfällen för att undvika onödig trängsel.
Det begränsande antalet spelare innebär att föranmälan måste ske. Detta sköter klubbarna i kalendern på GBF:s hemsida, som ligger på Svenska Bridgeförbundets sida eller på det sätt som din klubb föredrar.
Pia kommer att hålla kaféet öppet när det är spel eller kurs. Så allt är nästan som vanligt fast i liten skala.
Calle Ek kommer att lämna sin tjänst hos oss. Han har fått ett nytt jobb som skolkoordinator i Skövde. Vi kommer att sakna honom. Under covidtiden har han gjort otroliga insatser. Calle har bland annat har varit tävlingsledare under nära 300 BBO-tävlingar och organiserat flera stora ligaspel på BBO. Förutom detta har han skött förbundets kommunikation på nätet och hjälpt massor av spelare och klubbar att komma till rätta med sina problem. Lycka till med det nya jobbet, Calle.
Ligan ligger i startgroparna. Den 27 september är det tänkt att vi ska köra i gång. Alla ligakaptener kommer få ett brev där det framgår att man måste återanmäla sig för att kunna deltaga. Anmälan sker på info@gbfsvenskbridge.se. Att vi gör på det sättet beror på att Ligan legat ner i nära två år och därför måste vi få en bekräftelse. Dock kommer alla som anmäler sig att placeras i de grupper där de tidigare var. Vi hoppas att alla lag anmäler sig igen och att ännu fler lag ställer upp. Ligan kommer som vanligt att spelas i Bridgens Hus.
Arne drar i gång sin Bridgeskola den 20 september. Så berätta gärna för dina bekanta, föräldrar, grannar, barn, svärmödrar, släktingar med flera att nu finns chansen att lära sig världens roligaste spel igen. Det finns även möjligheter till spelträning om du känner dig ringrostig. All information finns på arnesbridgeskola. se. Du kan också ringa Arne Larsson på nummer 0705 98 29 78 eller mejla arnelarsson@telia.com, så svarar han på alla dina kursfrågor. Juniorer är också välkomna till Arnes kurser och de deltar dessutom helt gratis.
Ett stort tack till Mikael, som tvättade alla gardiner i Bridgens Hus. Och ett lika stort tack till Inger, Göran, Nisse, Björn och Inga-Maj, som hjälpte till med strykning och upphängning efteråt. Så bra det blir när vi hjälps åt. Jag hoppas på ännu mer sånt i Bridgens Hus.
Hoppas nu att alla hittar tillbaka till de gröna borden.
Gunnar Östgård Olsson/ ordf. GBF
0708 63 90 88