Om Göteborgs BF

Välkommen till Göteborgs Bridgeförbund.
GBFs och alla klubbars tävlingar finner du i vår Tävlingskalender.
Göteborg 210927

Nu kan vi äntligen öppna portarna helt på Bridgens Hus. Från och med onsdagen den 29 september finns inga hinder för full verksamhet. Vi hoppas att alla ska hitta tillbaka till de gröna borden igen.

Dock gäller GBF:s beslut om att ALLA som kommer till Bridgens Hus måste vara fullvaccinerade samt vid anmodan kunna visa bevis på detta.

Den 28 september drar GBF:s Ligaspel igång. 50 lag går till start. Vi tycker att det är kul att så många lag har anmält sig. Björn Sörling organiserar och är tävlingsledare. Frågor angående ligan kan mejlas till info@björnsaker.se eller BK lagspelets ordförande Sten-Åke Thunberg på thunbergstenake@gmail.com.

GBG behöver hjälp med två saker. Dels någon eller några som tar ansvar för att köpa in blommor till kaféets fönster samt att sköta dessa.

Vi behöver också någon eller några som kan sköta GBF:s bibliotek, som ska stå klart i månadsskiftet okt/nov. Låneverksamheten kommer att ske efter eget ansvar men det behövs någon som håller ordning i hyllorna, stämplar böckerna och ordnar ett kortregister på våra böcker.

Vi tar även emot bridgeböcker om du vill donera till biblioteket. Det går bra att lämna dem till Mikael på kansliet.

Intresseanmälan kan mejlas till info@gbfsvenskbridge.se. Det går också bra att ringa till mig.

Nu är det klart med parkeringarna. Dagtid får man stå på raderna 11, 12 och 16. Och på raderna 13, 14 från klockan 14.00. För dessa parkeringar gäller inte det gamla parkeringskortet. Det gamla P-kortet gäller endast kvällstid efter 17.00.

Vi har även parkeringar vid skjutbanan. Men där gäller inte heller det gamla kortet utan även där måste du lösa nytt P-kort hos Pia i kaféet. Det nya kortet gäller fram till januari 2022.

Vi kan dock inte garantera några platser utan det är först till kvarn som gäller. Vad beträffar skjutbanans parkering så ställ er så effektivt som möjligt och bara på de anvisade platserna. Alla information om parkering hittar du även på anslagstavlan vi entrén.

Två trevliga och stora tävlingar står på programmet i oktober och november.

Lördagen den 30 0ktober har BK Debut jubileumstävling. Den kommer att spelas i flera grupper så det finns plats för både nybörjare och mer rutinerade spelare. Du anmäler dig i kalendern på GBF:s hemsida.

Lördagen den 6 november startar traditionella guldtävlingen Kamras Minne. En tävling som brukar locka spelare från hela landet. Även där anmäler du dig på hemsidan.

Jag ser fram emot många trevliga återseenden vid de gröna borden.

Gunnar Östgård Olsson/ ordf GBF

0708 63 90 88

Göteborgs BF, GBF, är ett distriktsförbund med ett 20-tal medlemsklubbar, som tillsammans har ca 1700 bridgespelare som är medlemmar. Detta innebär att GBF är ett av de större distrikten i Sverige.

GBF har sitt huvudsäte på J A Wettergrens gata 5, där distriktet och en del av våra klubbar bedriver sin verksamhet . För närvarande är det 7 klubbar som har sin verksamhet där samt Arnes Bridgeskola.

Ordningsregler

  • Spelare, som skall delta i en tävling, skall vara på plats senast 10 minuter före start. Detta för att tävlingen skall kunna starta och sluta på utsatt tid.
  • Spelare uppmanas, för allas trivsel, att vara lågmälda när spel pågår.
  • Vid felaktigheter under spelet skall tävlingsledaren (TL) tillkallas. Döm ej själva.

Tävlingsformer m.m.

  • Vi rekommenderar användning av stopp- och alertkort. Regler för detta hittar Du på Svensk Bridges hemsida. Där kan Du också hitta information om tävlingsformer, handicapregler, mästarpoäng m.m.

Ändra personliga uppgifter

Klicka på Mina sidor längst upp på sidan (OBS Du måste vara inloggad).