Om Kalmar Dambridge

Kalmar Dambridge

1960 bildades Kalmar Dambridgesällskap på Teaterkällaren i Kalmar och flyttade efter några år till Stadshotellet. Via Kalmar AIK, Monte Cavallo och Stensberg finns vi nu i Bridgens Hus på Varvsholmen sedan 2007.

Vi firade 50-årsjubileum 2010 vilket uppmärksammades av pressen och har fyllt 55 år med bild och artikel i Bridgetidningen.

Några av våra medlemmar har varit med sedan starten och uppnått den aktningsvärda åldern 95 år. Bridgen och den sociala samvaron håller oss unga.

Trotjänare

Sedan 2012 heter vi Kalmar Dambridge.

Kalmar Dambridge spelar på tisdagarna, i Bridgens hus på Varvsholmen i Kalmar.

Medlemsavgiften är f.n. 430 kr/år varav 380 kr/år är avgift till Svenska Bridgeförbundet (FSB) och distriktet Sydöstra Sverige. Avgifterna betalas samlat in till FSB under juli-augusti varje

Spelavgiften är 50 kronor och då ingår kaffe eller te. Bröd tar vi med oss själva.

• Spelare, som skall delta i en tävling, skall vara på plats senast 15 minuter före start. Detta för att tävlingen skall starta och sluta
  • Tänk gärna på våra allergiker och undvik starka dofter.