Forum » Distrikts- och klubbforum » Bohuslän-Dals BF » Vill BDBF ha åsikter?

Vill BDBF ha åsikter?

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Lars-Göran Larsson
Vill BDBF ha åsikter?

Bohuslän-Dals BF:s forum finns inte ens som underrubrik (länk) till de sju länkar som man möter när man går in på dess hemsida. En reflektion bara.

Thomas Axenbratt
Bild för Thomas Axenbratt

När den nya hemsidan,BIT, sjösattes 2014 fick samtliga distrikt och klubbar en hemsida av SBF som såg identisk ut. Det var ett skal med redan inlagda menyer och mallar.
Under distriktets/klubbens namn fanns 5 klickbara rutor ( Hem, klubb/distrikt, nyheter, tävling och medlem).

Allra högst upp på sidan finns några symbolrutor.

Den första är kalender och den andra är forum. Om man för markören över dessa rutor kommer förklaring i klartext ”kalender” respektive ”forum”. BDBF har i utskick till klubbstyrelserna informerat om detta.

Detta har även SBF informerat om vid minst två tillfällen i medlemstidningen BRIDGE som vi får hemskickad om vi inte aktivt valt bort detta. Då finns möjligheten att läsa den digitalt.

Notabelt är att inget distrikt har utöver de givna 5 rutorna lagt till ”FORUM”. Det har heller ingen klubb i vårt distrikt gjort. Man kan undra varför. Svaret är ju att FORUM-knappen sitter högst upp på sidan som nummer två efter kalendersymbolen.

Vill BDBF ha åsikter undrar trådskaparen. Varje år på våren inbjuds distriktets samtliga klubbar för utvärdering av den gångna säsongen och få möjlighet att framföra konstruktiva förslag på ändringar och förbättringar. Brukar vara ett givande möte. På varje sådan klubbträff säger jag att medlemmar är välkomna att kontakta mig på telefon eller mail under året. Det sker också i stort sett varje vecka.

Senaste veckan har jag fått fått samtal/mail från 6 personer. Styrelsesamtal oräknade. Samtalen har handlat om funderingar kring veteranfinalen, kvalen till lag-DM, handikapp och en het potatis. Ett mail var om när det blir klart hur många div 4-lag som går upp i trean och ytterligare ett mail.

Alla kan nu prova att hitta forumsymbolen högst upp på alla hemsidor för den sitter på samma ställe.

Lars-Göran Larsson

Ta’t lugnt, trådskaparen hade bara en spontan reflektion. Shaking

Logga in för att kommentera