Klubbnyheter

Då Hunnebo-Kungshamn lämnat 2 återbud så blev playoffmatchen mellan PALM och Ljungskiletomtarn helt avgörande. PALM vann med knapp marginal och knep den 8:e finalplatsen. Lagen i finalen är således :
1. BENKÅ
2. PALM

Det blev en stabil seger för Petra Svantesson/Lennart Johansson i årets Mixfinal. Paret ledde tävlingen från början till slut. Silvermedaljerna spelades hem av Veronica Johansson/Michael Sandberg och bronsplatsen intogs av Anna Ek/Rolf Bäck.

Efter ett samråd mellan de fyra bridgedistrikten i Västsverige har man kommit överens om att marknadsföra varandras guld- och silvertävlingar på respektive hemsida. Detta för att stimulera tävlingsbridgen mellan distrikten.

Larsgunnar och Patrik var tidigt med i toppen och vann till slut i överlägsen stil. 2:a kom Annike Larsson-Barbro Atzori. Bronsmedaljörer blev Majsan Ågren-Camilla Hansson.

På Långfredagen den 29/3 anordnas en silverbarometer på Bohusgården Uddevalla. Mkt trevlig miljö och god mat. För ytterligare information och anmälan hänvisas till UBF:s hemsida.

Det blev en klar seger för Johan Wedeen och Rolf Bäck när finalen i DM Par Open avgjordes på lördagen. Silvermedaljörer blev Kalle Aldeborg/Kent Karlsson och bronsmedaljerna gick till Thomas Malm/Jörgen Åkesson.

Nu är div. 4 färdigspelad och tre lag går upp till div 3. De lag som spelar div. 3 nästa säsong är Hassellöv, Fridens liljor och Strömstad.
3:e platsen togs av Strömstad i en tät playoffmatch mot Gunnels pojkar.

Sidor