Klubbnyheter

Vi har 23 spelare i klubben som har färre än 15 mp. Av dessa kom endast två till start i onsdagkvällens tävling. Därmed vann de automatiskt KM- titeln. 14 par deltog. Klubbmästare blev Krister Källen - Åsa Fogman.

Anmälan om deltagande i årsmötet sker på uppsatt lista i spellokalen.

Spelåret 2022-23 innehåller som vanligt Dagbridge måndagar kl 10 och Trivselbridge onsdagar kl 18.30. Onsdag 22 september är det Simultan.

Om du söker någon att spela med finns 2 vägar att gå. 1- logga in på FBK:s hemsida och kolla in medlemslistan (matrikeln).

I augusti spelar vi 3x 3 tim förberedande kurs inför nybörjarkursen i höst. Alla som funderar att gå nybörjarkursen kan komma och ta del. Upplägget blir Pratbridge och förenklad budgivning enligt Minibridgekonceptet.

-och fortsatt skön sommar tillönskas alla medlemmar.

Vi spelar tävlingarna i sommar som vanliga partävlingar. Vi har ej krav på att spela max 2 ggr med samma partner och räkna de sex bästa av tävlingarna, så som vi gjort tidigare. Nu är det valfritt.

Vi spelade sista dagbridgetävlingen för vårsäsongen den 30 maj. Dagbridgen kan komma att fortsätta till hösten om tillräckligt intresse finns. Den 30 maj var sista datum att anmäla par till Folkareserien med viktade lag.

På Styrelsemötet 11 maj beslöt vi att fortsätta spela på onsdagar kvällstid under hela sommaren. Dagbridgen fortsätter t o m 30 maj. Pratbridgen måndagar kl 18- 20.30 fortsätter fem gånger t o m den 20 juni (ej 6/6).

Det är en anrik tävling mellan åtta bruksorter i Bergslagen. Varje klubb deltar med tre par. I år är det bara två par från vår klubb som anmält sig intresserade Vi behöver därför ytterligare ett par som representerar klubben.

Sidor