Klubbnyheter

I sommar juni-augusti planerar vi att ha ”Pratbridge” dagtid på måndagar och ordinarie trivselbridge kvällstid på onsdagar. Pratbridge är tänkt att ge bud- och spelträning för spelare som känner sig orutinerade eller ”ringrostiga”.

Endast 10 par hade anmält sig. Därför måste vi ställa in. FBK/Rml

Till årsmötet på söndag 4 februari kl 12.00 har styrelsen ännu ej mottagit några motioner. Vi vill gärna ha förslag från spelarna till hur verksamheten ska utvecklas. Ett tjugotal medlemmar har skrivit på anmälningslistan till mötet.

Folkare BK arrangerar Folkareträffen lördag 9 mars. Plats Markusskolans matsal i centrala Avesta. Tävlingen ingår i Mälarrallyt. Spelstart 10.00

Anmälan

Spelas på ordinarie partävlingstid onsdag den 17 januari kl 18.30. Om Du vill spela KM, logga in och kolla medlemslistan vilka som har under 15 mp (mästarpoäng).

Tillönskas alla spelare,

Vi gratulerar vårt lag i div 3, som i helgen blev 2:a av 10 lag. Laget bestod av Ulf, Lars, Dan, Sven- Olof, Dag och Ann- Marie J.

Om du behöver partner till en viss spelkväll eller någon fast partner kan du logga in på vår hemsida och skriva in ditt önskemål på fliken: Reservspelare.

På årsmötet lade vi ut lista på aktiviteter som drivs för att få fler medlemmar och spelare till klubben. Vi måste visa upp klubbens verksamhet så ofta som möjligt. Alla spelare bör känna ansvar för att ”dra sitt strå till stacken”.

På grund av för få anmälda par måste vi ställa in Folkareträffen 11/3.
// 255

Sidor