Svenska Bridgeförbundets avtal med Örebrokompaniet är förlängt.

Efter två års pandemi-uppehåll kunde vi (äntligen!) genomföra en fullödig live-festival 2022. Nu är det dags att välkomna alla till 2023 års upplaga, vilken kommer att gå av stapeln 28 juli – 6 augusti, och som tidigare i Conventum Arena i Örebro.

Samarbetspartners

137 par kom till start i årets Guldgruva.
Kvalspel om 42 brickor bestämde startfälten för finalspelet dag två. Finalerna bestod av fem 20-parsgrupper, A-B-C-D-E och en avslutande F-grupp bestående av 37-par.

Efter tre dagars spel med 60 brickors kval och 102 brickor i finalen står det klart att Mikael Rimstedt, Harplinge BK och Peter Bertheau, Uppsalabridgen är svenska mästare i öppen klass 2022.

På torsdagen korades veckans lirare i tre klasser, veckans bronslirare, veckans handikapplirare och veckans silverlirare.

Priser går att hämta i Infodisken från kl 09.30 fredag 5 augusti.

Den prestigefyllda lagtävlingen Chairman’s Cup är en av Bridgefestivalens absoluta höjdpunkter. Tävlingen sponsras av förbundets hedersordförande Mats Qviberg.

På torsdagen avgjordes 2022 års SM Lag för veteraner.

På torsdagen avgjordes 2022 års SM Par Mixed.
Det blev en mycket jämn tävling med ett antal ledarskiften under den andra speldagen. Med fem brickor kvar att spela skiljde det mindre än en % mellan första och sjunde plats!

På tisdagen avgjordes 2022 års SM Par för nybörjare. Bert Oscarsson och Anders Widman från BK Albrekts tog täten från start och höll sedan ledningen genom större delen av tävlingen.

På måndagen avgjordes 2022 års SM Par final för veteraner.

Kalle Aldeborg och Kent Karlsson från Uddevalla BF toppade resultatlistan när man satte sig till bords för den andra dagens spel.

Sidor

Samarbetspartners

 

 

 

 

Subscribe to Nyheter