Klubbnyheter

Vi gör ett nytt försök med spel på tisdagarna. Från och med den 10 januari finns det åter möjlighet att spela på BK Zonen på tisdagskvällar 18.30.

Nu är det dags att anmäla sig till AMAZONEN. Den 29 januari 13.00 spelar vi vår traditionella damtävling AMAZONEN. Välkommen med anmälan senast den 27 januari!

Nu går det utmärkt att anmäla sig till vår Lucia-mixed som spelas den 11 december kl 13.00. Välkomna!

Årets julfest går av stapeln tisdagen den 13 december kl 18.00.
Anmälan sker på lista uppsatt på klubbens anslagstavla senast den 5 december.
Välkomna!

Då intresset för tisdagsspelet sjunkit katastrofalt har styrelsen beslutat att åtminstone temporärt ställa in tisdagstävlingarna.

Från och med 1 september 2022 kommer BK Zonen att höja bordsavgiften till 60:- per spelare. Det är 13 år sedan vi senast höjde avgiften och nu kräver en försämrad ekonomi under pandemiperioden och även det senaste året att vi tar detta steg.

Efter framförda önskemål från många torsdagsspelare ändrar vi starttiden på torsdagar från 13.00 till 18.30 från och med den 5 maj. Åtminstone under månaderna maj-augusti kommer vi att fortsätta med kvällstävling på torsdagarna.

Nu är det dags - efter ett par års uppehåll på grund av covid19-pandemin - att åter spela BK Zonens traditionellabarometertävling för damer.

Måndagen den 14 mars arrangerar Svenska Bridgeförbundet en simultantävling, där hela överskottet kommer att gå till Röda Korsets hjälpverksamhet för Ukraina.

På BK Zonen spelar vi Allemanskval måndagen den 21 februari, tisdagen den 22 februari och onsdagen den 23 februari. Föranmälan på nätet precis som vanligt.

Sidor