Om BK Zonen

BK Zonen är en aktiv bridgeklubb som är belägen i Sveriges sydligaste stad - Trelleborg

Vår klubblokal finns i Föreningarnas Hus på Klörupsvägen 25 i Trelleborg. Alla våra medlemmar och andra bridgespelare hälsas hjärtligt välkomna!

Måndagar 13.00 spelar normalt Klövergruppen partävling med handikapp och endast enklast möjliga system är tillåtet. För närvarande är dagspelet på måndagar pausat men kommer så småningom att tas upp igen.
Måndagar 18.30 spelar vi partävling med handikapp men utan systemrestriktioner.
Tisdagar 18.30 spelar vi partävling med handikapp men utan systemrestriktioner.
Onsdagar 13.00 spelar vi trivselbridge främst för mindre rutinerade. - Vi spelar med handikapp och utan systemrestriktioner.
Onsdagar 18.30 spelas lagtävlingen Söderslättsserien (september-maj)
Torsdagar 13.00 spelar vi partävling med handikapp och enklast möjliga system.

Klubben spelar fortsättningsvis utan partnergaranti, då garantin ursprungligen infördes för att hjälpa nya spelare igång med tävlingsspelandet. Numera har klubben inga medlemmar som kan anses behöva denna hjälp utan alla bör nu kunna klara av att själv hitta en partner att spela med.