Klubbnyheter

Det har kommit nya parkeringstillstånd för 2024. Då klubben får betala för dessa tar vi ut en avgift för dessa. Dessa gäller under hela året 2024 och avgiften är 30:- (engångskostnad) för hela året.

Inbjudan bifogas !!
Det handlar om slam och kontrollbud.
Välkomna
Elisabeth

Tävlingen lockade 279 par och Christer och Lennart kom på en mycket fin andra plats. sedan var det ett antal par ned till nästa klubbmedlem där vi hittar Eva Czajkowski på 47:e plats.

Paret tog en relativt klar seger i tävlingen som omfattade 15 par. Tvåor blev Mats Bodén och Per-Erik Eriksson följda av Gunilla Bjerregaard och Lena Andersson på tredje plats.

Vi återupptar månadsmästare och vårmästare serierna igen.

Ni hittar dessa under ”TÄVLING” och ”Månadsmästare” respektive ”Vårmästare”.

15 par deltog och paret vann före Birgitta Kerstis och Jan Héléne. Treor blev Helena Lindholm och Johnny Ramsten. Helena och Johnny vann handikappet före Marianne Ekholm och Torsten Andersson. Treor här blev Birgitta och Jan.

Tommy Persson vann DM Individuellt, som hade 32 spelare i startfältet. Västeråsbridgen lade beslag på samtliga medaljplatser i och med att Maria Grön tog silver och Eva Czajkowsi tog bronset.

Inbjudan kommer inom kort.

Det har tillkommit ett lag, ”Gurkmix” varför vi nu har två fulla serier.

Paret vann före Åsa Andersson och Rainer Trapp, som i sin tur följdes av treorna Lars Rydman och Sture Helmersson. På handikappet har vi samma topp tre och dessutom i exakt samma ordning. Tävlingen lockade 13 par.

Sidor