Klubbnyheter

Deltagarlista DM Mixed final

Lördagen 10 december spelas distriktsfinalen för mixed par i Leksberg, Mariestad. Karta

Årets division IV spelas i tre serier.

Lidköping

Antalet partävlingar med silverstatus i distriktet blir färre. I Vårgårda arrangeras dock den sedvanliga tävlingen på lördagen i allhelgonahelgen. Läs mer om tävlingen som arrangerats i obruten följd sedan 1956 via länken nedan.

Den 22-23 oktober färdigspelades division två. I den västra serien fanns inte mindre än fem lag från distriktet. När samtliga givar var spelade stod Lag Falköping Kenth som klara segrare.

Lördagen den 8 oktober kl 13:00 hölls årsmöte i Västergötlands bridgeförbund i Borås. Protokollet från årsmötet kommer att publiceras så snart det är justerat.

Minibridge är ett spel där den som inte tidigare spelat bridge på kort tid kan lära sig reglerna och börja spela. Det underlättar givetvis om personen sedan tidigare har en vana av andra kortspel.

Lena Johansson vann i SM Mixed årets andra medalj, när hon tillsammans med maken Leif blev tvåa. Paret spelade stabilt genom hela tävlingen och avancerade successivt segment för segment.

Då Bridgefestivalen för första gången på tre år kunde spelas i Örebro blev det västgötaframgångar direkt i festivalens första final. Denna gång var det damfinalen som avgjordes först.

Två veckor innan årets bridgefestival, där merparten av årets SM-finaler avgörs, spelades SM Lag Mixed i Falkenberg. Gullvi Högberg och Sören Lennartsson tog sig ända till final i tävlingen.

Sidor