Klubbnyheter

Vi gör ett nytt försök med en individuell tävling.

Anmälan

Den 9 augusti 2023 börja vi med en nybörjarkurs i bridge, det krävs inga förkunskaper. Kursen pågår under 10 onsdagar och startar 18.30 i vår spellokal. Kostnad för hela kursen är 500 kr.

Vi får gratulera vårt lag Palm som tog en hedrande tredje plats i helgens DM final. De tre bästa lagen går vidare till SM lag som spelas i april.

Fredagen den 20 januari kl 9.30 startar vi Bridgekursen igen. Välkomna

Den 14 oktober 2022 klockan 9.30 forsätter vi med bridgeutbildningen. Kostnaden är 200 kr och bridgeböcker finns att låna under utbildningen. Ni som vill anslutna är välkomna och anmäler sig till Per Magnusson per.s.magnusson@ gmail.com.

På grund av för få anmälningar ställer vi in vår individuella tävling nu på söndag den 6 februari.

Vänersborg BS har införskaffat en brickläggningsmaskin vilket innebär att vi numera spelar med ”lagda brickor”. Fördelen är att ni efter spelet kan se korten och själva analysera erat spel.

Smittspridningen har inte gått ner utan ligger forfarande hög. Många är försiktiga och kanske inte vill sätta sig i en större grupp.

Jag flyttar därför Bridgekursen ytterligare än gång.

Ny tid 18 feb 9.30

Styrelsen får önska all våra bridgespelare En God Jul och Ett Gott Nytt År.

Styrelsen har beslutet att anordna en individuell tävling söndagen den 6 februari 2022. Vid ett stort intresse har vi tänkt att fortsätta spela individuella tävlingar första söndagen varje månad. Kostnaden är 50 kronor.

Sidor