Klubbnyheter

Protokoll från senaste styrelsemöte finns under Klubben/styrelse/protokoll. Du måste scrolla längst ner för att hitta det senaste protokollet.

December var första månaden vi testade Bäst i Bridge. Bo ledde då helt överlägset i mitten av månaden. Andra knappade in och någon seger blev det inte den gången. Igår vann Bo schratchen tillsammans med Lars-Gunnar.

När Lidköping inbjöd till lagtävling med handikapp nappade lag Palm som bestod av Per, Andrzej, Birgitta och Tord. Detta var första gången Tord var med på en lagtävling. En mycket positiv upplevelse säger han.

Det börjar närma sig vår nybörjartävling för de med ett handikapp på 48+

Då har vår senaste tävling i onsdags blivit uppdaterad med rätt handikapp. Efter två omgångar i vår månadstävlingen Bäst i Bridge har Per tagit en tätposition.

På måndagar är Jesper och Per ansvariga för spel och tävlingsledning. På onsdagar är Elisabeth och Liza ansvariga med stöd av Carina. Ingemar och Magnus C finns som en back up om det behövs. Bror fungerar som tävlingsdomare. Lars-Gunnar.

Det var en hård kamp om vem som skulle vinna Bäst i Bridge i mars. Till slut kunde vi gratulera Bengt-Åke som stod som vinnare med tre poäng.

Nu erbjuder vi ytterligare en nybörjartävling för deltagarna i våra nybörjarkurser samt alla med ett handikapp över 48+

Det är viktigt att vi är många som är engagerade och hjälps åt i vår klubb. Gunilla, Elisabeth och Liza har lärt sig Ruter under en tid. I onsdags var det dags att prövas utan någon hjälp.

Nu är det bara en gång kvar denna månad på Bäst i Bridge. Bengt-Åke och Kerstin ligger på en delad första plats. På onsdag är det handikapp
som gäller. Allt kan hända. Hela listan hittar du som vanligt längst ned på denna sida.

Sidor