Uppdatering och förändring med anledning av Covid.

Sundsvallsbridgens styrelse har idag haft sammanträde med anledning av de begränsningar som smittspridningen medför.
Sveriges bridgeförbund har på sin webbsida informerat om hur man se på bridgens verksamhet. De har kommit fram till att bridge inte är någon privat sammankomst. Läs mer på https://svenskbridge.se/node/113301
Sundsvallsbridgens styrelse har ändå kommit till beslut om att vi inte skall spela bridge med fler än 10 par i lokalen. Folkmyndighetens rekommendation om att vuxna bör begränsa antalet nära kontakter inomhus genom att avstå från större middagar och fester samt liknande sociala sammanhang. Vi anser att bridgen är ett socialt sammanhang och vi vill inte stänga ned helt men spela bridge med ett begränsat antal par så att trängsel undviks i möjligaste mån.
Då intresset för att spela fortfarande är stort så öppnar vi för spel på tisdagar under några veckor framöver. Följande punkter skall iakttas:

  • Anmälan skall göras till respektive tävlingsledare. Fler än 10 par kan inte anmäla sig. Därefter upprättas reservlista.

  • Spel en gång i veckan. I mån av plats kan man spela på fler tillfällen. Kl 12.00 aktuell speldag kan anmälan öppnas för den som vill spela (och är anmäld till fler dagar aktuell vecka) om det inte är fullt.

  • Spelare som blir sjuk avbokar sin plats snarast möjligt

Det innebär att vi spelar så här:

  • Måndag 18.00, 24 brickor, Anmälan till Eva Engström, 070-2028161

  • Tisdag 18.00, 24 brickor, Anmälan till Kent Sjöberg, 070-6668633

  • Torsdag 18.00, 18 brickor, Anmälan till Liane Svensson, 070-3259494

För att spela skall man kunna uppvisa vaccinationsbevis med minst 2 sprutor eller på annat sätt uppvisa att man har skydd mot smittan.

Vi följer naturligtvis Folkhälsomyndighetens anvisningar i övrigt att i möjligaste mån undvika trängsel, tvätta händerna och att stanna hemma om vi är sjuka eller någon inom den närmaste kretsen är sjuk.

För närvarande är Caféet stängt p g a sjukdom.