Klubbnyheter

Ikväll avslutar vi säsongen med den traditionella våravslutningen. Från och med nästa vecka startar vi Sommarbridgen. Vi kommer att spela på onsdagar med start 11.00 och torsdagar med start 18.00.

Nu arrangerar vi en Silvertävling där man får ha uppnått max hjärternål, d.v.s. inte ännu blivit Riksmästare.
https://svenskbridge.se/kalender/123605

Nu återgår vi till normal klubbverksamhet igen. Det innebär att begränsningen av antalet par på måndagar och torsdagar upphör fr o m den 10 februari.

Den 17 februari kl 18.00 startar en ny grundkurs i bridge. Tipsa någon du känner som är intresserad av att vara med.
Information lämnas av Kent Sjöberg.

Sundsvallsbridgens styrelse har idag haft sammanträde med anledning av de begränsningar som smittspridningen medför.

Med anledning av Folkhälsomyndighetens skärpta regler med anledning av smittspridningen behöver vi dessvärre även vidta åtgärder i bridgelokalen.
Följande gäller fr om imorgon den 11 januari.

City tar paus med sitt spel på måndagar med start 11.00 fr o m den 8 november. City återkommer när spelet startas upp igen.

Nu går vi igång med kurs för nybörjare. Vi startar torsdagen den 30 september kl 18.00 i bridgelokalen på Grönborgsgatan 5. Känner du någon som vill komma igång så är det bara att kontakta Kent Sjöberg, 070-6668633.

Fr o m den 6 september kommer vi att starta spel på måndagar kl 18.00. Vi spelar ca 24 brickor och tävlingsledare kommer att vara Eva Engström och Kent Sjöberg. I pausen kommer det att finnas fika till försäljning.

Årsmötet äger rum den 13/9 kl. 17.00 och sker i form av ett fysiskt möte i bridgeklubbens lokal på Grönborgsgatan 5.

Alla klubbens medlemmar är välkomna att deltaga.

Sidor