Om SPF seniorerna Nivrén

Styrelsen för SPF Seniorerna Nivrén har beslutat om återstart av bridgen 27/9 2021- se mer under fliken HEM.

Välkommen till SPF-bridgen på Värstaborg i Njurunda.

Vi har partävlingar för såväl rutinerade spelare som Dig som är ny och intresserad av att tävla.

Är du medlem i SPF seniorerna Nivrén betalar du f n endast 340:-, som är årsavgiften.
Eftersom SPF Nivrén betalar hyran för samtliga sina aktiviteter, och därmed även för bridgen, är spelavgiften endast 30:- per spelare och speltillfälle.
Kravet är att du måste vara medlem i SPF Nivrén.

• Spelare, som skall delta i en tävling, skall vara på plats senast 10 minuter före start. Detta för tävlingen skall starta och sluta

• Då vi har begränsad plats kan vi ta emot högst 20 par.