Klubbnyheter

Hej alla glada!

Då kör vi så det ryker igen. Vi hoppas på minst lika många rätt som förra veckan fast med skyhög utdelning. Ulf och Ann-Christine som vann denna vecka är kompositörer till vad vi hoppas blir ljuv musik.

Nästkommande söndag, 29/1, måste vi ställa in Snackisbridge på söndag på grund av en tvådagars tävlingsledarkurs som Thomas kör i Sölvesborg.

Hej kamrater!

Då kör vi så det ryker igen. Författarna till raden denna vecka är Thomas och Johan. Vi håller tummarna för vinst.

Lycka till

Hej kamrater!

Då håller vi tummarna för att hästarna gör oss rikare imorgon.
För info… Mats Blom har en andel i hästen Caramelle TT som springer i V75-7. Vi håller tummarna även för honom.

Med förhoppningen att locka fler till spelborden på torsdagar har styrelsen beslutat satsa på V75 enligt nedan. Detta system var i bruk för ett antal år sedan, och populärt bland många.
Prissystem:

Klubbens ekonomi är ansträngd, och vi måste även fortsättningsvis förlita oss på frivilliga insatser för städning, samt fortsatt begränsad servering - endast kaffe eller te - vid våra ordinarie spelkvällar (måndag, tisdag, torsdag).

Styrelsen behandlade klubbens budget för resterande del av verksamhetsåret, och konstaterar att kostnadsökningarna gör det nödvändigt att höja spelavgifterna med 10 kr, detta med omedelbar verkan.

Spelargaranti gäller fortfarande för Tisdagsbridgen, dock med vissa ändringar f.o.m. 1/1 2023:

Som vi redan tidigare informerat om vill styrelsen bredda deltagandet i söndagens utbildningstillfälle (10.00 – 13.00). Detta gör vi, under Christer Sandbergs ledning, genom att inleda med ett kort teoripass, ca 15 – 30 min.

Som bekant har vi problem med vår dator som styr brickläggningsmaskinen, reparation pågår. Vi har därför kommit överens med Karlshamns Bridgeklubb att de lägger brickor åt oss.

Sidor