Dambridge

Bilderna ovan är från första året


April 2019_____________________________________
Dambridge igen. Tredje gången i Nora. Det var 15 par anmälda. Förutom Nora och Lindesberg kom det 3 par från Hällefors också. Trevligt! Helen & Anita vann den här gången också. Bästa Norapar var Helén och Britt-Marie de kom på 5:e plats. >


På en hedrande andra plats kom Eva Plate som spelade tillsammans med sin bridgeelev Ylva Fossan. Ylva har totalt spelat i 11/2 år inklusive kurs. Bronsmedaljörer på denna tävling blev storspelande Anita Johnsson och Helen Uliczka. Grattis till er alla.

April 2018 ____________________________

Den 15 april hade vi vår andra Dambridge i Nora. Totalt var vi 13 par, 4 personer mer än förra året. Vi var 7 par från Nora, 3 par från Linde, 1 par från Örebro och 2 mixade par; Linde/ Nora och Nora/Örebro. Efter 6 ronder serverades en god hemlagad lunch Paj, sallad, bröd och ost. Kaffe på maten och Steins goda televerkskaka var pricken över i.

Februari 2018 ____________________________
Dambridge i Nora den 15 april. Våra vänner i Lindesberg och Kopparberg har fått inbjudan. Eventuellt kan vi ta med ytterligare något par. I år var det Åsa Lindberg och Inga Bystöm som vann. Det var andra gången de spelade tillsammans. Båda är nyinflyttade till Nora. Inga sedan något år och Åsa sedan 1 månad tillbaka. Lycka till i fortsättningen.

November 2017 _________________________________
Den 18 november är det dags igen. Då är vi bjudna till Lindesberg. Jag hoppas vi fyller några bilar och ger Lindesbergarna med flera en god match.
April 2017 _______________________________________
Vi bjöd in våra kollegor från Linde och arrangerade vår första Dambridge. Vi hade en trevlig eftermiddag tillsammans. Efter 4 ronder tog vi paus och åt en god soppa med tillbehör. Kaffe och en smarrig citronkaka. Vi spelade ytterligare 5 ronder och avslutade med godis till pristagarna och ett litet tröstpris till de flesta.

Det var glada Nora/Linde paret Lena Berglind och Birgitta Jonasson som vann. Grattis till er.