Medlemsnytt

Hej Bridgevänner!

Efter en lång tids stängning av Bridgens Hus kan vi nu glädja alla våra medlemmar med att styrelsen idag har beslutat att öppna upp för bridgespel med start Måndagen den 30 augusti kl. 10.00 .

Eftersom vi fortfarande lyder under pandemilagen måste antalet spelare vid varje tävlingstillfälle begränsas till 48 deltagare (24 par).
För att inte överskrida antalet i lokalen är det därför nödvändigt att deltagarna föranmäler till våra tävlingar på vår hemsida.
Vi kan tyvärr inte erbjuda Partnergaranti under rådande omständigheter.

Att klicka sig fram i de olika menyerna fram till tävlingsanmälan kan för många uppfattas som krångligt och vi kommer därför att skyndsamt skapa en ”klick länk” till sidan. Vi skickar den med expressmail till Er när vi har fått den klar.
Tills vidare kan Ni anmäla Er genom att gå in på Svenska Bridgeförbundet hemsida (logga in) och klicka på ”Förbund” på huvudmenyn. Klicka därefter på ”Göteborgs BF ” och vidare till ”Klubbar” på huvudmenyn.
Klicka på ”BK Everfresh” för att komma till vår hemsida.
Väl där klickar du på ”tävling” på huvudmenyn och därefter på ”kalender”. Skrolla ner till rutan 30 augusti och klicka i rutan för föranmälan.
Klicka på ”Anmälan” och skriv MID-nummer på dig och din partner. Klicka sedan på ”skicka”. Genom att klicka på ”visa” kan du därefter kontrollera att Ni är anmälda. (Puh!).

På vår hemsida under ”klubben” kan du läsa om vilka regler och restriktioner som gäller för att kunna deltaga i tävlingarna.
(Starta med att gå via SBFs hemsida. Göteborgs BFs hemsida är nerlagd).
Vi spelar utan skärmar (bordskryss). Därför är det viktigt att du är vaccinerad och kan uppvisa vaccinintyg på anmodan.
Känner du minsta förkylningssymtom skall du stanna hemma.
Vid ankomst får du en anvisad plats vid ett av borden. Du går direkt och sätt dig. Undvik mingel under hela tävlingen och håll avstånd!
Cafeterian är öppen.

Årsavgiften skall vara betald Denna kan erläggas genom inbetalning på SBFs bankgiro 373-3482. Det är viktigt att ange MID nummer och klubbtillhörighet i meddelandefönstret.

Spelavgiften 50 kr betalas kontant. Vi hanterar varken kort eller Swish.

Vi vill avslutningsvis göra Er uppmärksamma på att antalet parkeringsplatser i och runt området vid Bridgens Hus för tillfället är mycket begränsade. Vi rekommenderar allmänna färdmedel. Kommer du med bil så planera parkeringen i god tid innan tävlingen börjar.

Styrelsen hälsar Er alla hjärtligt välkomna!

Skickat den: 
23 aug 2021 kl 18:27