Inbjudan till DM Par Open

Alla är välkomna att anmäla sig till årets DM Par som avgörs på RealBridge 29 maj. Det innebär att det kommer att ta ytterligare ett år innan det blir möjligt att spela DM-finalen i Grästorp, vilket var planen redan 2020. Åse-Vistes sparbank kommer därmed att sponsra 2022 års DM-final för att uppmärksamma Grästorps BS 70-årsjubileum, som borde ha firats 2020.

Grästorps inträde i förbundet

Anmälan sker via länken nedan.

Anmälan här

Då RealBridge är en nyhet för många har distriktet ordnat tillfällen där de spelare som vill vara med i DM-tävlingar getts möjlighet att prova hur det fungerar att spela på Realbridge. Några fler tillfällen är inte planerade, men om du inte provat RealBridge så finns möjlighet att prova din tekniska utrustning enligt följande instruktioner.

För att kunna vara med i bild så behöver den dator/läsplatta som används ha en kamerafunktion. Detta har i princip alla bärbara datorer och läsplattor, men inte alla stationära datorer.

Om ni klickar på länken nedan kan ni kontrollera er dator.

Prova bild och ljud

Tävlingen arrangeras lördagen den 29 maj med start kl 10:00. Totalt spelas minst 42 brickor. Det totala antalet brickor beror på antalet anmälda par. Sista dag för anmälan är torsdag 27 maj.

Anmälan sker till:

E-post: bengt.erik.larsson@telia.com
Telefon: 070-2120630

Om du anmäler dig via mail uppskattar vi om du även skickar med din partners mailadress, då vi behöver bådas mailadress för att ni båda ska få länken till tävlingen.

SM/DM par är som alla distriktets DM-tävlingar öppna även för spelare från andra distrikt. Dessa kan dock inte bli distriktsmästare. Om du representerar en klubb från ett annat distrikt är du därför välkommen att delta i SM-kvalet.