Påminnelse om div DM-tävlingar

Hej alla!

DM-veteraner fick vi flytta pga att flera blev sjuka dagarna innan spelet den 25/2. Nu är tävlingen flyttad till 1 april på samma ställe i Sandviken.
Hoppas vi kommer att kunna genomföra tävlingen då.
Just nu är sju par anmälda.

Nästa DM-tävling är DM-par HCP 30+ som går i Sandviken den 18 mars. En tävling för dem som har minst 30 i handikapp på sista anmälningsdagen den 13 mars. Vi kommer att spela så många brickor som behövs så alla får möta alla. Minsta antal för att tävlingen ska bli av är åtta par. Just nu är det fem par anmälda dock ligger några på gränsen så de kanske inte får spela om de ligger under 30 i HCP den 13 mars.

Nästa DM-tävling efter detta är DM-damer som går i Skutskär den 25 mars.
Just nu är det fyra par anmälda. Även här krävs det åtta par för att tävlingen ska bli av. Kom igen nu alla damer och anmäl er till tävlingen.

Sista DM-tävlingen för denna säsong är DM-par Open som går i Gävle den 22 april. Även här krävs det åtta par minst för att tävlingen ska bli av. Just nu är det tre par anmälda.

För samtliga av dessa par tävlingar utom HCP 30+ så krävs det 12 par för att det ska bli en silvertävling. HCP 30+ spelas inte som en silvertävling utan är en bronstävling.

Hjälp nu till att vi kan genomföra tävlingarna och att vi får många par till SM.

Ni kan anmäla er på distriktets hemsida eller till era klubbars klubbrepresentanter i GBFs styrelse.

Hälsningar
Tävlingsledningen i GBF
Ps. Det går inte att svara på detta mailet. Ds.

Skickat den: 
5 mar 2023 kl 14:55