Kommande DM tävlingar

Hej!

I helgen har DM-mixed finalen gått av stapeln och hela 25 par deltog.
Jätteroligt! Troligen får de tre främsta paren åka till SM-mixed finalen i Örebro i sommar på Bridgefestivalen.

Tänk om vi kunde få lika många par att delta i DM-veteraner som går i Sandviken den 25 februari. Just nu är det sex par anmälda och minst åtta par krävs för att det ska bli en tävling. 12 par för att det ska bli en silvertävling.
Anmäl er genast som har åldern inne, födda 1961 eller tidigare.

Det blir ingen semi final för DM-lag då endast sju lag var anmälda den 10 februari. Så då blir det en direktfinal den 11-12 mars i Gävle. Vi har flyttat sista anmälningsdagen till den 12 februari, IDAG alltså, för fler lag dock max 10 lag. Distriktet måste lämna in till Förbundet antalet lag senast den 13 februari så därför måste vi få in senast idag alla anmälningar till direktfinalen.

Nästa DM-tävling efter DM-lag är DM-par HCP 30+ som går i Sandviken den 18 mars. Alla spelare som har minst 30 i HCP på sista anmälningsdagen 13 mars får delta i tävlingen. Man anmäler sig som par. Vi kommer att spela det antal brickor som behövs så alla får möta alla, med reservation för ett jättestort antal par. Man kommer alltså bara möta par som är i ungefär samma nivå som en själv.

Nästa DM-tävling är DM-damer som går i Skutskär den 25 mars.

Välkomna med anmälningar på vår hemsida https://www.svenskbridge.se/g%C3%A4vleborgs-bf eller kontakta er klubbs kontaktpersons representant i styrelsen.
Där hittar ni även fler DM-tävlingar som kommer att gå i april och i maj.

Hälsningar
Tävlingsledningen i Gävleborgs BF
Ps. Det går inte att svara på detta mail. Ds.

Skickat den: 
12 feb 2023 kl 15:19