Information med anledning av nya restriktioner

Med anledning av Folkhälsomyndighetens skärpta regler med anledning av smittspridningen behöver vi dessvärre även vidta åtgärder i bridgelokalen.
Följande gäller fr om imorgon den 11 januari.

Vi skjuter starten av ligaspelet till någon gång i februari. Beroende på den fortsatta utvecklingen är ambitionen att vi startar när det är möjligt.

För spel på ordinarie kvällar måndagar och torsdagar gäller att högst 10 par kan delta. Förhandsanmälan gäller. De 10 par som anmäler sig först får spela och därefter sätts man upp på reservlista. Den som är anmäld och inte kan spela måste också avanmäla sig så reserver kan meddelas. Anmälan måndagar kan göras till Eva Engström eller Kent Sjöberg. Liane Svensson tar upp anmälningar för torsdagarna. Samma gäller de fredagar som det spelas dambridge. För att ge möjlighet för så många som möjligt skall kunna få spela så kan man bara förhandsanmäla sig till spel en gång i veckan.

Vi avser att spela så länge det inte kommer någon direkt avrådan via bridgeförbundet och för allas trygghet så krävs att du som anmäler dig är vaccinerad med minst två doser. Vi förutsätter att du kan verifiera det med vaccinationsbevis eller på något annat sätt.

Vi följer naturligtvis Folkhälsomyndighetens anvisningar i övrigt att i möjligaste mån undvika trängsel, tvätta händerna och att stanna hemma om vi är sjuka eller någon inom den närmaste kretsen är sjuk.

Om och när läget förändras kommer vi att komma med ny information.