Om Mariestads BS

Välkommen till Mariestads Bridgesällskap!

Har du ingen att spela med? Det löser sig. Vi har jourspelare både på måndagar och onsdagar.

LOKAL: Nygatan 17, Mariestad.

Det är viktigt att du är helt fri från infektionssymptom för att få närvara vid spelkvällar. Vid tveksamhet ring Rolf Billström för råd. Vi ser helst att du är covidvaccinerad.

Nybörjarkursen fick ett otroligt gensvar. Tack till alla deltagare och ledare. Nu startar vi med onsdagsbridge. Första tillfället är den 12 januari 2022 med start 18.15. För att få delta på onsdagar så måste en i paret ha över 40 i hcp. Vi spelar 20 brickor. Har du ingen att spela med så finns jourspelare. Alla varmt välkomna.

Medlemsavgiften till Svenska Bridgeförbundet är 350:- per medlem, varav 70:- går till Västergötlands BF.

• 50 kr för medlem i klubb ansluten till SBF (heldagstävling - högre avgift).
  • För spelare som inte är medlem i klubb ansluten till SBF tillkommer 40 kr.