Om Lomma BK

Välkomna till Lomma Bridgeklubb

Lomma Bridgeklubb startade sin verksamhet redan 1948. För närvarande spelas bridge två kvällar i veckan på Havsblick i Lomma. Även om kampen är hård om segrar och poäng, sätts trivseln i första hand.

På måndagarna spelar vi med nationellt handikapp och börjar spela kl 18:00, kom tidigare, gärna innan 17:50. Är Du intresserad av att spela, ring till Berit Nilsson, tel. 0703-374637, mejl Berit Nilsson. Vi ordnar om möjligt partner om Du saknar sådan.

Torsdagar 18:00 spelar vi med handikapp. Anmälan görs till Kjell Högberg eller via sms eller telefon till Kjell 073-6628700.

Observera att det är obligatoriskt med medlemskap i Förbundet Svensk Bridge såväl som i Lomma Bridgeklubb för att spela i klubben. Du som är medlem och registrerad i annan klubb kan bli gästmedlem i Lomma Bridgeklubb mot en avgift av 50:–/spelår.

Vi börjar att spela klockan 18:00 och vi vill att ni kommer i god tid.

Föranmälan
Det är obligatoriskt med föranmälan som kan göras tidigast 6 dagar före speldagen och allra senast klockan 13:00 på speldagen. Skulle vi nå upp till maximala antalet bord är det först till kvarn som gäller.
Föranmälan kan göras på nätet till alla spelkvällarna:
Klicka här: Anmälan, klicka på aktuell tävling, logga in och anmäl er där
eller mejla
för måndagsbridgen till Berit Nilsson eller via sms eller telefon till Berit 070–3374637,
för torsdagsbridgen till Kjell Högberg eller via sms eller telefon till Kjell 073-6628700.

Här finns en instruktion om hur man anmäler sig på nätet.

Spelavgiften för vanliga spelkvällar är 50: - per person. Vi har ingen kontanthantering längre. Därför erbjuder vi våra medlemmar ett ”klippkort” för 540: - kronor som ger dig 12 spel (45: - per spelkväll). Betala in kr 540: - till vårt bankgiro nr 531–8951. Påföljande vecka får du klippkortet. Kortet är inte personligt. Man kan alltså även betala för andra. Du kan också Swisha spelavgiften speldagen senast klockan 13:00 till Berit om det avser en måndag, till Kjell om det avser en torsdag.

Lottningen är klar när du kommer till Havsblick. Sätt er gärna på era platser i god tid innan 18:00, så är det lättare att se om alla har infunnit sig.

Partnergaranti
Vi kan inte lova att ordna partner till dig, men vi kan lova att försöka.

Fika
Pausfika som förr ungefär efter halva speltiden. Kaffe, tilltugg och koppar håller klubben med.