Om Kronhusklubben

Hej och välkommen till Kronhusklubbens hemsida. Nedan ser du den information som gäller för vår klubb!

Länk till föranmälan den 25/8

Länk till tävlingen den 25/8 finns här

För att spela hos oss så ska man ha betalat medlemsavgift till Svenska bridgeförbundet. Avgiften är förnärvarande 430 kronor per år.

Vi tar en startavgift på 50 kronor per deltagare för medlemmar och 60 kronor för icke medlemmar.

• Spelare, som skall delta i en tävling, skall vara på plats senast 10 minuter före start. Detta för tävlingen skall starta och sluta