Instruktioner beträffande Corona-viruset

Coronaviruset sprider sig i länet. Storsjöbygdens BK har vid senaste mötet på torsdags kväll fattat beslut om vissa åtgärder för att minska risken för spridning via bridgetävlandet.

För att minska smittorisken av Coronaviruset har Storsjöbygdens BK beslutat att ta bort allt fika på våra tävlingar förutom kaffe och thé. Beslutet gäller tills vidare. I styrelsen för Storsjöbygden ingår också styrelserepresentanter för J-H Bridgeförbund som därmed också beslutade att anta samma förhållningsregler för distriktsförbundet.

Den som gärna vill ha något till kaffet får därmed ta med sig eget fika till tävlingarna.

Handhygien är väldigt viktigt i dessa dagar. Vi har köpt in handtvål och torkpapper som ni rekommenderas att använda, exempelvis före spelets början samt inför kaffepausen.

Skulle ni känna er förkyld så ber vi er att inte närvara på klubben för att minska smittorisken. Detsamma gäller också om ni varit på besök i något av dom utländska smittområdena.

Skulle viruset utvecklas snabbt i länet kommer beslut att övervägas om att stoppa allt spel på vår klubb. I så fall kommer vi att meddela det direkt på vår hemsida under Storsjöbygdens BK och J-H Bridgeförbund.

Har ni blivit smittad eller varit i kontakt med person som blivit smittad så meddela detta omgående till vår kontaktperson enligt nedan.

Svenska Bridgeförbundet har information kontinuerligt på sin hemsida. Där finns aktuell information om bland annat vad som gäller våra riksomfattande tävlingar.

I övrigt följ anvisningarna som meddelas från Folkhälsomyndigheten.

Kontaktperson för Storsjöbygdens BK:
Kenneth Fredriksson 070-64 66 217
email: kenneth.fredriksson@bahnhof.se