Klubbnyheter

Tyvärr är intresset väldigt lågt för DM-tävlingar för närvarande. Vid mötet med styrelsen för JHBF beslutades att koncentrera dessa tävlingar till februari 2022.

Lag BomBom med Kennet Hallqvist, Evy Melander, Hugo Nilsson, Rolf Nilsson segrade i årets upplaga av allsvenskan div 4. Laget avancerade därmed till div 3 kommande säsong

I helgen avgörs Svenska Cupen i Uppsala med bland andra Lag Narre bestående av Gunnar Elmroth, PG Eliasson, Alexander Sandin, Thomas Karlsson, Bo Sundell, Leif Trapp och Morgan Svensson.

Det är dåligt intresse för DM-tävlingarna. Endast 11 par fanns med i startlistan i helgens DM-Mixed tävling. Det blev däremot en riktigt spännande final med endast 4,4 poäng mellan de 4 bästa paren.

Monica Näs - Kenneth Fredriksson dominerade i Ingrid Roths tävling med hennes nya fina vandringspris. Det blev en dubbel då även fredagens Tototävling vanns av samma par.

Åre-Duved byter till måndagar 18.30 och startar med 4 tävlingar på Stenhammarn och sedan 4 ggr i Järpen

Verksamhetsberättelse, bokslut samt föredragningslista enligt bilagor.

J-H Bridgeförbund kallar till årsmöte den 2 oktober 2021. Mötet hålls i en paus under tävlingen Ingrid Roths Vandringspris som ni inte får missa att anmäla er till. Kvällen före spelar vi en Toto-tävling med handikappberäkning.

Arne Håll, Bräcke BK kom såg och segrade i årets upplaga av DM-Individuellt. Tävlingen hade samlat 28 spelare vilket får anses vara en bra siffra för att vara den första tävlingen i spellokalen efter pandemiavbrottet.

I helgen fick vi efter 1,5 års uppehåll återigen sitta vid bridgeborden och hålla i spelkorten istället för att sitta framför dataskärmen som många har gjort. Det var DM-Individuellt som stod på programmet.

Sidor