DM-lag final samt Onlineallsvenskan div 4

DM-lag har samlat 9 lag innan anmälningstiden gick ut. Vi har förlängt anmälningstiden till 5 februari för att försöka få till ytterligare ett lag så vi slipper en hängmatch.
Onlineallsvenskan div 4 kommer att spelas då 4 lag har anmält sig, vi förlänger anmälningstiden till 1 februari för att se om något ytterligare lag är intresserad att delta.
Här nedan följer mera information om vad som gäller för DM-lag samt Onlineallsvenskan div 4.

DM-lag final

Det blir inget kvalspel i DM-lag utan en Final direkt som spelas 13-14 mars.
Antalet lag som anmält sig är 9. Vi förlänger anmälningstiden till 5 februari med förhoppning att vi får ett lag till så vi slipper en hängmatch (dock max 12 lag)

Spelavgiften är 700 kr/lag och inbetalas senast 1 mars till J-H bridgeförbund bankgiro 5900-2949 eller via swisch 123-583 47 00. Glöm inte att ange vilket lag avgiften avser. Ingen BBO-avgift tas ut i lagtävlingen.

Varje lag får bestå av högst 6 spelare. Samtliga spelare skall vara medlemmar i förbundet Svensk Bridge och betalat medlemsavgift för säsongen 2020/2021.

Tävlingen spelas på BBO där hemmalaget lägger upp matchen. Bortalaget meddelar vilka 4 spelare som skall spela till hemmalagets kapten via mail eller SMS. En förteckning på alla spelare med nickname skickas ut till lagkaptenerna inför finalspelet samt instruktioner vad som skall anges vid upplägget av matcherna i BBO.

Onlineallsvenskan div 4

Vi har 4 lag anmälda till onlineallsvenskan div 4. Anmälningstiden har förlängts till 1 februari för att ge ytterligare lag möjlighet att anmäla sig. En förteckning över varje lags spelare med ”nickname” kommer att mailas ut till lagkaptenerna.

Lagen kommer överens om lämpligt speltillfälle. Samtliga matcher skall vara spelade senast 15 mars. Matcherna spelas på BBO över 24 brickor. Hemmalaget lägger upp matcherna på BBO med byte efter 12 brickor. Resultat rapporteras till Kenneth F direkt efter varje match som också hjälper till med eventuella frågor om upplägg av matcherna på BBO.

Spelare som deltagit i Svenska Bridgeförbundets Onlinesvenskan från Elitserien ner till div 3 är undantagna för spel i denna turnering.

Spelavgift är 200 kr/lag och inbetalas till J-H Bridgeförbund swich nr 123 583 47 00 senast 210221. Ingen avgift för dessa tävlingar när det gäller BBO-dollar.